dog"/>
  • Home
  • /
  • Workshops & Demonstraties

Workshops & Demonstraties

Locatie Landgoed Morgenstern

 

Als u op zoek bent naar een locatie om een teambuilding-uitje te organiseren of een demonstratie schapen drijven lijkt u leuk, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Samen met Andre Zaalmink, eigenaar en manager van Landgoed Morgenstern, verzorgen wij voor groepen demonstraties en workshops schapendrijven.

Bij demonstraties zullen we u meenemen in de wereld van de schaapshond, de Border Collie, ook wel Working Sheepdog genoemd, en zijn magische samenspel met de schapen en zijn herder. U zult verschillende honden aan het werk zien, met verschillende opdrachten, en u kunt een kijkje nemen in de oorsprong en de geschiedenis van het ras en het ambacht, welke ligt in Groot Brittanie, in het grensgebiedvan Schotland en Engeland, de Borders.

door de honden en herders. De kernwoorden hier zijn samenwerking en communicatie, maar ook een ontspannen sfeer en plezier staat centraal. Wij nemen graag met u door wat de wensen zijn, en passen hier het programma op aan.

Landgoed Morgenstern biedt een unieke ambiance, in een prachtig groen landschap en is ingericht als Conferentieoord met het accent op duurzaamheid, organische bouw en comfort. Daarmee is Landgoed Morgenstern uitermate geschikt als locatie voor uw bedrijfsevenmenten of voor privé evenementen, ook meerdaagse. Het Landgoed beschikt over comfortabele overnachtingsaccomodatie en een sublieme keuken.

doornemen wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn op de door u gekozen plek.

Neem voor meer informatie